Burleanu: Accidentările ne dau peste cap

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, la plecarea spre Belfast, că echipa naţională este "dată peste cap" de accidentările apărute în ultima perioadă, precizând însă că are încredere că jucătorii apţi pot obţine o victorie în partida cu Irlanda de Nord.

70 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Accidentările ne dau peste cap

Burleanu: Accidentările ne dau peste cap (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Accidentările ne dau peste cap. Cunoaşteţi situaţia accidentărilor, Raţ, Sânmărtean şi mai nou Andone. Azi doar Raţ a reuşit să se antreneze cu echipa, în ceea ce îi priveşte pe Andone şi Sânmărtean la antrenamentul de mâine vom vedea care este starea lor, dacă le dă posibilitatea să joace sau nu. Dar avem speranţa că jucătorii care vor fi apţi de joc vor contribui la victorie. Întotdeauna la echipa naţională ai nevoie de jucători de aceeaşi valoare. Sunt foarte încrezător că jucătorii pe care îi avem astăzi îi pot suplini pe cei care sunt accidentaţi", a spus Burleanu, la Aeroportul Henri Coandă.

Oficialul FRF consideră că dacă s-ar lua în considerare faptul că România joacă în deplasare şi nu se poate baza pe Răzvan Raţ, Lucian Sânmărtean şi Florin Andone, Irlanda de Nord este favorită în partida de sâmbătă: "Pe de o parte putem să spunem că suntem favoriţi. Dacă ne uităm la grupă e un punct care ne desparte, dar dacă ne uităm la accidentaţi şi la faptul că jucăm în deplasare şi venim după un campionat destul de difcil, jucătorii neavând posibilitatea să joace un meci amical precum nord-irlandezii, se poate spune că Irlanda de Nord este favorită".

Delegaţia României a plecat, joi, cu un charter spre Belfast, pentru meciul cu Irlanda de Nord.

Partida Irlanda de Nord - România, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa sâmbătă, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21.45. După disputarea a cinci etape din grupă, România se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici