Burleanu anunţă că România va urca pe locul şapte în clasamentul FIFA

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, miercuri, că echipa naţională a României va urca de pe locul opt, ocupat în prezent, pe poziţia a şaptea în ierarhia FIFA Coca-Cola care va fi dată publicităţii la începutul lunii august.

369 afișări
Imaginea articolului Burleanu anunţă că România va urca pe locul şapte în clasamentul FIFA

Burleanu anunţă că România va urca pe locul şapte în clasamentul FIFA (Foto: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

"Ne bucurăm să fim pe locul opt, iar în câteva zile echipa naţională va fi pe locul şapte. Este încă o veste bună. Ne dorim o grupă care să ne confirme statutul de cap de serie şi să ne calificăm la CM 2018. Mă duc cu domnul Iordănescu la tragerea la sorţi (n.r. - a grupelor din preliminariile CM 2018), iar dânsul e considerat o persoană foarte norocoasă", a afirmat Burleanu.

Oficialul a adăugat că suporterii echipei naţionale vor avea la dispoziţie aproximativ 1.200 de bilete la meciul din deplasare cu Ungaria, programat la 4 septembrie, în preliminariile Euro-2016. "Biletele la meciul cu Ungaria le vom pune în vânzare online la începutul lunii august. Sunt 1.100 sau 1.200 de bilete. Sunt foarte puţine. Pentru un asemenea meci, chiar şi la Budapesta, am fi putut să umplem noi un stadion de 40-50.000 de locuri. Dar stadionul de acolo este de doar 20.000 de locuri", a declarat Răzvan Burleanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici