Burleanu: Comunicarea cu staful naţionalei continuă, nu întâmplător Piţurcă a fost la Giurgiu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, la Casa Fotbalului, că a mai avut două întâlniri cu selecţionerul Victor Piţurcă şi că nu întâmplător tehnicianul a fost prezent la meciul Astra - Pandurii, dar şeful federaţiei a precizat totodată că nu i-a impus antrenorului acest lucru.

111 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Comunicarea cu staful naţionalei continuă, nu întâmplător Piţurcă a fost la Giurgiu

Razvan Burleanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Comunicarea cu staful tehnic a continuat, am mai avut două discuţii cu domnul Victor Piţurcă. Nu în mod întâmplător aţi văzut că şi domnul Piţurcă a fost prezent la Astra, ceea ce ne proiectează într-o cu totul altă strategie, amândoi am fost de acord cu ea", a declarat Burleanu.

Şeful FRF a precizat că nu i-a impus lui Piţurcă să urmărească din tribune mai multe partide din Liga I, ci au convenit că la echipa naţională trebuie să ajungă cei mai buni jucători: "Nu i-am sugerat, nu am stabilit să meargă mai mult la meciuri. Împreună am stabilit că este nevoie ca să ajungă cei mai buni jucători la naţională şi să fim cât mai activi în această zonă. Cred că până acum a fost o criză de comunicare în ceea ce îl priveşte pe domnul Piţurcă şi Comitetul Executiv. Vă asigur că acest lucru nu se va mai întâmpla. Am garanţii şi de o parte şi de alta că această comunicare va fi la cel mai înalt nivel, pentru că avem obiective înalte, prezenţa la Campionatul European".

După partida amicală România-Argentina, noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a fost în vestiarul "tricolorilor" şi i-a transmis lui Piţurcă faptul că îl va păstra în continuare în funcţia de selecţioner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici