Burleanu: Dacă noua sală polivalentă nu va fi gata, CE de futsal poate fi organizat la Cluj-Napoca

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care noua sală polivalentă din Bucureşti nu va fi gata la timp, România ar fi capabilă totuşi să organizeze Campionatul European de Futsal din 2017 la Cluj Napoca.

168 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Dacă noua sală polivalentă nu va fi gata, CE de futsal poate fi organizat la Cluj-Napoca

Răzvan Burleanu (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Suntem pregătiţi. Am avut discuţii cu primarul Capitalei în ceea ce priveşte construcţia noii săli care va fi gata la finalul anului 2016. Din ce am înţeles, până la finalul acestui an vor demara şi procedurile de construcţie a acestei săli, astfel încât să putem găzdui acest eveniment în Bucureşti. Dacă nu, suntem pregătiţi, fiindcă tot în toamna acestui an vom avea o nouă sală la Cluj, de peste 8.000 de locuri, care poate găzdui un asemenea eveniment", a declarat Burleanu.

Preşedintele FRF a anunţat că ofiţerul de integritate al FRF, Ioan Hurdubaie, şi-a încheiat activitatea la federaţie, precizând că vor mai avea loc schimbări şi în cadrul altor departamente. "Tot personalul FRF a intrat într-o perioadă de triere din luna martie. În urmă cu două-trei săptămâni peste zece angajaţi au părăsit federaţia. Pentru că de acum înainte mizăm pe oameni activi şi neatinşi de metehnele balcanice de cartier care au ieşit în ultima perioadă de timp. Şi vor avea loc şi alte schimbări în cadrul federaţiei. Una dintre acestea va avea loc la Departamentul de integritate şi antifraudă. Vă comunic faptul că ieri, domnul Hurdubaie şi-a înaintat demisia. Domnul Hurdubaie şi-a încheiat activitatea în cadrul FRF, urmând practic să nominalizăm alte persoane care vor prelua, la un alt nivel, acest Departament de Integritate şi care vor face tot ceea ce este posibil ca asemenea cazuri, dacă se vor mai întâmpla, să fie susţinute de FRF şi să putem limita şi chiar eradica pe cât posibil trucarea jocurilor de fotbal în România", a afirmat Burleanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici