Burleanu: Nu sunt prieten cu Mircea Sandu, chiar dacă este preşedinte de onoare

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută după ce a vizitat centrele de pregătire de la Buftea şi Mogoşoaia împreună cu Mircea Sandu, că nu este prieten cu preşedintele de onoare.

124 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Nu sunt prieten cu Mircea Sandu, chiar dacă este preşedinte de onoare

Răzvan Burleanu (Imagine: Adrian Pîclişan / Mediafax Foto)

"Reproşurile sunt inerente, pentru că doar astfel ne putem regla parcursul, discursul şi intenţiile pe care le avem. În acelaşi timp, vă pot asigura că nu sunt prieten cu domnul Mircea Sandu, chiar dacă el este preşedinte de onoare", a spus Răzvan Burleanu.

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, i-a prezentat vineri, noului şef al federaţiei, Răzvan Burleanu, bazele sportive de la Buftea şi Mogoşoaia, unde se antrenează loturile naţionale de fotbal, la întâlnire fiind prezent şi directorul tehnic Anghel Iordănescu. La conferinţa de presă de după cele două vizite, Răzvan Burleanu a participat singur, preşedintele de onoare Mircea Sandu rămânând la hotelul de la Mogoşoaia.

Răzvan Burleanu a afirmat că a preferat să vină la cele două vizite cu maşina lui Mircea Sandu pentru a face economie de combustibil. "Am venit cu o singură maşină ca să nu consumăm mai mult combustibil. E maşina personală, din câte ştiu, şi era normal să o conducă, mai ales că nu o să aibă şofer din postura de preşedinte de onoare, va trebui să se obişnuiască", a menţionat, în glumă, Burleanu.

Noul preşedinte al FRF s-a arătat mulţumit că a reuşit să reducă renta viageră anuală a lui Mircea Sandu cu 25.000 de euro. "Am reuşit să o micşorăm, cred că e o reducere de 20-30.000 de euro. Am renunţat la maşină, la secretară şi la tot felul lucruri care intrau în acea zonă nepotrivită sau nesimţită ca să spunem cuvintelor pe nume", a completat Burleanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici