Burleanu o invită pe Simona Halep la meciul România - Insulele Feroe

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că o invită pe jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, la meciul România - Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European din Franţa.

137 afișări
Imaginea articolului Burleanu o invită pe Simona Halep la meciul România - Insulele Feroe

Burleanu o invită pe Simona Halep la meciul România - Insulele Feroe (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"În mod cert o invităm pe Simona Halep la primul meci, din 29 martie, cel cu Feroe, care se va disputa la Ploieşti. Toţi perfomerii sunt invitaţi la meciurile echipei naţionale, dorim să dezvoltăm acest concept al echipei naţionale de fotbal. Toţi foştii internaţionali beneficiază, de asemenea, de invitaţii la meciurile echipei naţionale", a afirmat Burleanu.

Naţionala antrenată de Anghel Iordănescu, care conduce Grupa F după patru etape, reia campania de calificare la Euro-2016 la finalul lunii martie, cu întâlnirea de pe teren propriu cu Insulele Feroe.

Însă Simona Halep ar putea să nu poată răspunde invitaţiei FRF, deoarece între 24 martie şi 5 aprilie este programat turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici