Bute a început negocierile pentru un meci de unificare a centurilor IBF şi WBA

Reprezentanţii pugilistului Lucian Bute au început negocierile cu sportivul danez Mikkel Kessler, în scopul organizării unui meci pentru unificarea centurilor IBF şi WBA, în primăvara anului 2010.

16 afișări
Imaginea articolului Bute a început negocierile pentru un meci de unificare a centurilor IBF şi WBA

Bute a început negocierile pentru un meci de unificare a centurilor IBF şi WBA

"Pentru eventualitatea în care Lucian va avea un an foarte bun şi totul se va desfăşura cum am prevăzut, am început deja negocierile cu Kessler pentru a organiza un meci în primăvara anului 2010", a declarat antrenorul lui Bute, Stephane Larouche, pentru rds.ca.

Bute îşi va apăra pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în data de 13 martie, la Belle Center în Montreal, în compania columbianului Fulgencio Zuniga.

Pugilistul român a declarat că este într-o formă optimă în vederea meciului cu Zuniga. El şi-a păstrat titlul mondial după ce l-a învins, în 25 octombrie 2008, pe mexicanul Librado Andrarde, într-un meci disputat la Montreal. De asemenea, la 1 martie 2008, românul l-a învins pe americanul William Joppy.

Lucian Bute este al treilea pugilist român campion mondial la box profesionist, după Mihai Leu şi Leonard Doroftei.

Citeşte şi

Lucian Bute, pugilistul anului 2008 pentru Fight News Canada

Lucian Bute îşi va apăra centura mondială

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici