Bute a trecut cântarul oficial, înaintea luptei pentru titlul mondial WBC cu Badou Jack

Lucian Bute şi Badou Jack au trecut, vineri seară, proba cântarului oficial înainte de meciul de duminică dimineaţă pentru centura WBC la categoria supermijlocie.

3005 afișări
Imaginea articolului Bute a trecut cântarul oficial, înaintea luptei pentru titlul mondial WBC cu Badou Jack

Bute a trecut cântarul oficial, înaintea luptei pentru titlul mondial WBC cu Badou Jack

Pugilistul român a cântărit 75,74 kg, în timp ce adversarul său a avut 75,93 kg. Cei doi sportivi nu aveau voie să depăşească greutatea de 76,2 kg pentru a putea urca în ring.

Meciul dintre românul Lucian Bute şi suedezul Badou Jack va avea loc duminică dimineaţă, la ora 6, ora României şi se va disputa în arena DC Armory din Washington.

Lucian Bute, 36 de ani, are un palmares de 32 de victorii, 25 prin KO, şi 3 înfrângeri. Ultima oară, românul a boxat în noiembrie 2015, când a fost învins de britanicul James DeGale. Lucian Bute a fost campion mondial la categoria supermijlocie timp de 4 ani şi jumătate şi şi-a apărat centura IBF cu succes de 9 ori. Va fi al 13-lea meci pentru titlu din cariera românului.

Suedezul Badou Jack are 32 de ani şi are în palmares 20 de victorii (12 prin KO), o remiză şi o înfrângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici