Bute: Cu o pereche de patine aş fi terminat meciul mai repede

Pugilistul Lucian Bute, care şi-a apărat cu success titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa americanului William Joppy, şi-a ironizat adversarul la conferinţa de presă de la finalul luptei, afirmând că l-ar fi făcut KO mai devreme dacă ar fi avut o pereche de patine.

14 afișări
Imaginea articolului Bute: Cu o pereche de patine aş fi terminat meciul mai repede

Bute: Cu o pereche de patine aş fi terminat meciul mai repede

"Mi-a lipsit doar o pereche de patine pentru a termina lupta mai repede. Joppy a uitat un lucru când a făcut acele declaraţii: Centre Bell este un loc potrivt pentru patinaj, dar şi pentru box", a spus Bute, citat de presa canadiană. Românul a răspuns astfel declaraţiilor făcute de Joppy în săptămâna premergătoare meciului, când americanul a spus că în Canada se găsesc hocheişti buni, dar nu şi pugilişti buni.

Bute spune că după lupta cu Joppy, câştigată prin KO tehnic în runda a 10-a, a căpătat mai multă încredere în forţele sale. "Stephane Larouche m-a pregătit pentru un debut rapid de luptă, acesta a fost planul. Imediat după prima rundă am ştiut că voi controla lupta. Am căpătat multă încredere în acest meci. Cred că în această seară am devenit un boxer mai bun. Am înfruntat un fost campion mondial şi am reacţionat bine", a punctat Bute.

Românul a fost lăudat de Joppy, care a anunţat că meciul de la Centre Bell a fost ultimul din cariera sa: "Bute este un pugilist bun. Merită să fie comparat cu cei mai buni. A fost ultima mea luptă. Timpul meu a trecut, nu vreau să fiu ca alţi boxeri care continuă prea mult şi strică ce au realizat în carieră"

În gala de la Centre Bell au mai luptat doi pugilişti de origine română. Ion Ionuţ, supranumit JoJo Dan, l-a învins prin KO în runda a treia pe mexicanul Jose Leonardo Corona, într-un meci prevăzut să se dispute pe durata a şase reprize, iar Victor Lupo şi-a păstrat titlul de campion al Canadei la categoria semimijlocie, după ce s-a impus prin KO în runda a noua în faţa peruanului Leonardo Rojas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici