Bute: Mă aştept la un meci lung şi greu cu Magee

Pugilistul român Lucian Bute a declarat, într-un interviu acordat site-ului 3morerounds.com, că se aşteaptă ca partida cu irlandezul Brian Magee, pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, să fie una dificilă şi de lungă durată.

26 afișări
Imaginea articolului Bute: Mă aştept la un meci lung şi greu cu Magee

Bute: Mă aştept la un meci lung şi greu cu Magee (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

"Am urmărit câteva meciuri ale adversarului meu, iar Magee este un pugilist experimentat. Loveşte foarte bine cu dreapta, este agresiv şi nu cedează niciodată. Nu îmi pot permite să-l subestimez şi trebuie să fiu foarte bine pregătit pentru acest meci. Mă aştept să am parte de o luptă dificilă şi de lungă durată", a spus Bute.

Campionul mondial la categoria supermijlocie a adăugat că se simte în formă maximă după pregătirea de la Miami. "Antrenamentele au mers foarte bine în Florida. Am avut un cantonament intens, dar prefer să sufăr în această perioadă, decât la meciul din 19 martie. Am un fizioterapeut nou şi simt că sunt în formă. Am făcut şi câteva schimbări în tactica mea. Mi-a fost destul de greu, însă acolo unde nu mă simţeam sigur, repetam până îmi ieşea perfect. Am muncit mult ca să ajung campion mondial, dar trebuie să muncesc mai mult să mă menţin la acest nivel. Orice adversar îşi doreşte foarte mult să mă învingă. Fiecare detaliu este important pentru mine şi de aceea m-am concentrat la antrenamente, împreună cu antrenorul Stephan Larouche, pe orice lucru mărunt", a afirmat Lucian Bute.

Românul le-a transmis un mesaj şi fanilor săi: "Le mulţumesc tuturor celor care îmi urmăresc cariera. Sunt foarte norocos că am atâţia fani şi voi face tot posibilul să le ofer motive de satisfacţie la fiecare meci. Le promit că la finalul meciului cu Magee tot eu voi fi campionul mondial la supermijlocie".

Lucian Bute (31 de ani) îşi va pune în joc centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şaptea oară, în data de 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.

Partida de la Montreal va fi arbitrată din ring de americanul Pete Podgorski, în vreme ce fraţii Roussel, Procopio şi Benoit, alături de Mickey Vann vor fi cei trei arbitri de la marginea ringului. Supervizorul meciului dintre Bute şi Magee va fi Hiawatha Knight.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici