Bute: Nu prea am cu cine să boxez

Pugilistul Lucian Bute, care a fost premiat, miercuri, de către preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat că nu prea are adversari de valoare la categoria sa, supermijlocie, şi a precizat că aşteaptă următoarele două meciuri pentru a unifica centurile.

132 afișări
Imaginea articolului Bute: Nu prea am cu cine să boxez

Bute: Nu prea am cu cine să boxez (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Îmi doresc să lupt cu Kelly Pavlik, pentru că este un boxer foarte bun, un fost campion mondial, a avut două centuri mondiale şi cred eu că este un nume foarte mare şi un boxer foarte bun. Din 37 de victorii, are 32 prin KO. Cu cine să mai boxez?... Nu prea am cu cine. Va fi finala Super Six. Sper să obţin victoria în faţa lui Kelly Pavlik şi anul viitor să unific centurile cu câştigătorul turneului Super Six", a spus Bute.

Lucian Bute a afirmat că după fiecare vacanţă petrecută în România se întoarce obosit în Canada.

"De fiecare dată când vin în România spun că plec în vacanţă. Dar vacanţa practic e în Canada. Când mă întorc în Montreal o să am timp să mă odihnesc. Într-adevăr, aici e bine, îmi văd familia, îmi văd prietenii, îmi încarc bateriile, dar pentru odihnă o rezolv la Montreal. A fost o perioadă lungă de pregătire, o încărcătură emoţională. Psihic nu a fost foarte uşor, nici din punct de vedere fizic. Mai mult, după victorie am fost invitat la anumite evenimente şi a fost destul de obositor. Dar face parte din cariera mea şi trebuie să accept invitaţiile cu mare drag", a completat Bute.

Pugilistul român regretă că partida România - Argentina nu va mai avea loc.

"Am auzit şi am rămas surprins. Dar ce pot eu să fac?! Nu pot să fac nimic. Îmi pare rău, cred că era un eveniment foarte mare şi pentru a inaugura stadionul era cel mai potrivit. Probabil cei din conducerea federaţiei vor găsi o altă echipă de nivel foarte înalt să vină la Bucureşti", a explicat Bute.

Pugilistul Lucian Bute a fost premiat, miercuri, de către preşedintele Senatului, Mircea Geoană, sportivul afirmând că îşi doreşte ca anul viitor să boxeze pentru unificarea centurilor şi să ofere românilor un nou motiv de a sărbători în Piaţa Universităţii.

Preşedintele Senatului i-a înmânat lui Bute o diplomă şi o medalie pe care scrie "Parlamentul României - 140 de la înfiinţarea Senatului României".

Ulterior ceremoniei de premiere, Bute a acordat autografe celor prezenţi, inclusiv pe legitimaţiile de serviciu ale funcţionarilor parlamentari, şi a făcut fotografii cu aceştia, una dintre persoanele care a dorit să se fotografieze cu el fiind deputatul PSD Oana Niculescu Mizil.

Totodată, Bute a recunoscut că nu cunoaşte numărul medaliilor primite din partea autorităţilor.

Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe 9 iulie, la Bucureşti, pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici