Buzărnescu a trecut cu emoţii în ultimul act al calificărilor de la Australian Open

  • Mihaela Buzărnescu s-a calificat marţi seara în ultimul tur al calificărilor pentru Australian Open
  • Este primul Grand Slem al anului în calendarul competiţional internaţional.
160 afișări
Imaginea articolului Buzărnescu a trecut cu emoţii în ultimul act al calificărilor de la Australian Open

Românca a învins-o în trei seturi, 2-1, pe americanca Claire Liu, scor pe seturi 7-6, 2-6, 6-4.

Buzărnescu a început bine şi a luat 2 break-uri, ducâd scorul la 4-1, însă a fost apoi egalată (4-4), cele două ajungând cu setul la tie-break. Americanca a avut un avantaj confortabil de 5-2, însă Mihaela e revenit şi s-a impus 8-6, pentru 1-0 la seturi.

În setul 2 Buzărnescu a lăsat garda jos şi a fost surprinsă de adversara sa, ocupantă a locului 218 în clasamentul WTA, care a câştigat categoric cu 2-6, egalând la seturi.

În debutul setului decisiv, românca a pierdut primul serviciu şi părea că nu îşi revine după eşecul din setul anterior. A făcut însă imediat rebreak-ul, după care cele două şi-au câştigat propriul serviciu. La 5-4 pentru Buzărnescu, Liu a cedat servicul, compatrioata noastră valorificând a doua minge de break, set şi meci din cele 3 disponibile.

Mihaela Buzărnescu revine în forţă pe terenul de tenis, ea absentând din luna septembrie, când se accidentase în primul tur al calificărilor de la Openul francez.

În ultima partidă, ce o poate duce pe tabloul principal la Australian Open, Buzărnescu va întâlni miercuri pe americanca Withney Osuigwe, numărul 161 mondial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici