Buzărnescu, Begu, Bogdan şi Ţig şi-au aflat adversarele de la turneul din Seul

Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Ana Bogdan şi Patricia Ţig şi-au aflat adversarele de la turneul din Seul, care se va desfăşura în Coreea de Sud, în intervalul 16-22 septembrie.

550 afișări
Imaginea articolului Buzărnescu, Begu, Bogdan şi Ţig şi-au aflat adversarele de la turneul din Seul

Buzărnescu, Begu, Bogdan şi Ţig şi-au aflat adversarele de la turneul din Seul

Mihaela Buzărnescu (125 WTA) o va întâlni în primul tur pe Priscilla Hon (123 WTA), o jucătoare din Australia, în vârstă de 21 de ani, pe care românca nu a mai întâlnit-o până în prezent.

Irina Begu (99 WTA), campioana din 2015 de la Seul, şi ea calificată direct pe tabloul principal, va juca contra polonezei Magda Linette (45 WTA), a patra favorită a întrecerii.

Cea mai grea misiune îi va aparţine Patriciei Ţig (140 WTA), jucătoare care a trecut de două tururi de calificări şi care o va înfrunta pe Maria Sakkari în prima rundă. Jucătoarea din Grecia ocupă locul 28 mondial şi este principala favorită de la Seul.

Tot din calificări a venit şi Ana Bogdan (142 WTA). Românca se va duela în primul tur de la Seul cu Polona Hercog (53 WTA), din Slovenia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici