Calendarul Formulei 1 în 2008

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a anunţat, vineri, calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2008, care va cuprinde 18 curse, cu una mai mult decât în acest an, informează ediţia online a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

1 afișare
Imaginea articolului Calendarul Formulei 1 în 2008

Calendarul Formulei 1 în 2008

Faţă de actualul sezon, în calendarul F1 au fost adăugate cursele de la Singapore şi Valencia, fiind eliminat însă Marele Premiu al Statelor Unite.

Calendarul F1 2008 este următorul:

- 16 martie - Melbourne (Australia)

- 23 martie - Kuala Lumpur (Malaysia)

- 6 aprilie - Manama (Bahrain)

- 27 aprilie - Barcelona (Spania)

- 11 mai - Istanbul (Turcia)

- 25 mai - Monte Carlo (Monaco)

- 8 iunie - Montreal (Canada)

- 22 iunie - Magny-Cours (Franţa)

- 6 iulie - Silverstone (Anglia)

- 20 iulie - Hockenheim (Germania)

- 3 august - Budapesta (Ungaria)

- 24 august - Marele Premiu al Europei

- 7 septembrie - Monza (Italia)

- 14 septembrie - Spa (Belgia)

- 28 septembrie - Singapore

- 12 octombrie - Shanghai (China)

- 19 octombrie - Fuji (Japonia)

- 2 noiembrie - Sao Paulo (Brazilia)

Circuitul pe care se va desfăşura Marele Premiu al Europei nu a fost încă desemnat oficial, dar este foarte probabil ca această cursă să se desfăşoare la Valencia. De asemenea, cursa din 28 septembrie este programată la Singapore, dar nu s-a stabilit deocamdată circuitul. În cazul Marelui Premiu al Canadei, ce se va disputa Montreal, data de 8 iunie anunţată de FIA este încă provizorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici