Calificări la Transylvania Open. Ghioroaie merge direct în turul 2. Amariei şi Gae eliminate

Sâmbătă au început calificările pentru turneul de tenis WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca, cu mai multe sportive din România la start, marea lor majoritate beneficiare de wildcard. În prima zi, Ilinca Dalina Amariei şi Mara Gae au fost eliminate.

86 afișări
Imaginea articolului Calificări la Transylvania Open. Ghioroaie merge direct în turul 2. Amariei şi Gae eliminate

Calificări la Transylvania Open. Ghioroaie merge direct în turul 2. Amariei şi Gae eliminate

Ilona Georgiana Ghioroaie, numărul 366 mondial, a trecut direct în turul secund, decisiv, al tabloului de calificări, beneficiind de retragerea indiencei Ankita Raina.

Ilinca Dalina Amariei (362 WTA) a fost învinsă în primul tur de favorita numărul 6 a calificărilor, ucraineanca Valeriya Strakhova (280 WTA), cu 6-2, 6-2.

Strakhova o va întâlni duminică pe Ghioroaie, pentru un loc pe tabloul principal al competiţiei.

Adolescenta Mara Gae, beneficiara unei invitaţii din partea organizatorilor, a părăsit la rândul ei competiţia, fiind eliminată de mult mai experimentata sportivă greacă, de 26 de ani, Martha Matoula (324 WTA), după un meci intens de două ore şi 11 minute, încheiat cu scorul de 2-6, 7-6 (5), 2-6.

În primul tur al calificărilor mai evoluează sâmbătă şi Maria Sara Popa şi Briana Szabo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici