Camerunezul Priso, în lotul Petrolului pentru returul cu Vikingur Gota

Conducerea clubului Petrolul Ploieşti l-a înscris pe camerunezul Njongo Priso pe lista UEFA pentru meciul retur cu Vikingur Gota, programat joi, în turului doi preliminar al Ligii Europa.

237 afișări
Imaginea articolului Camerunezul Priso, în lotul Petrolului pentru returul cu Vikingur Gota

Camerunezul Priso, în lotul Petrolului pentru returul cu Vikingur Gota (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mijlocaşul nu a figurat în lotul formaţiei conduse de Cosmin Contra până acum deoarece a fost plecat în Camerun pentru a-şi reînnoi paşaportul. În vârstă de 24 ani, Priso a mai jucat la FC Valletta, AEK Larnaca şi, din ianuarie 2012, la ŢSKA Sofia.

În schimb, atacantul Abel Camara din Guineea-Bissau, nu primit cartea verde de la fostul său club, Beira Mar, şi nu poate juca în returul din Liga Europa.

În altă ordine de idei, tehnicianul Cosmin Contra va testa în aceste zile un alt atacant, brazilianul Rafael Ramazotti de Quadros. În vârstă de 25 ani, el a mai jucat în cariera sa la Gil Vicente (Portugalia) şi FC Zurich (Elveţia), ultima dată fiind legitimat la Bragantino (Brazilia).

Echipa Petrolul Ploieşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Vikingur Gota din Insulele Feroe, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici