Campioana la volei feminin Metal Galaţi, eliminată din Liga Campionilor

Campioana României la volei feminin, Metal Galaţi, şi-a încheiat parcursul în acest sezon de Liga Campionilor, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, de formaţia turcă Fenerbahce Istanbul, cu scorul de 3-0 (25-15, 27-25, 25-20), în meciul retur din faza play-off-ului de 12 echipe.

43 afișări
Imaginea articolului Campioana la volei feminin Metal Galaţi, eliminată din Liga Campionilor

Campioana la volei feminin Metal Galaţi, eliminată din Liga Campionilor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

După un prim set fără istoric, Metal Galaţi a avut o revenire în setul secund, egalând şi preluând conducerea, 10-11. Meciul a continuat echilibrat, 18-18, dar Metal nu a reuşit să se impună, deşi a condus cu 23-24, setul revenind gazdelor, cu 27-25. Fetele antrenate de Zoran Terzici au avut o evoluţie bună şi în debutul setului trei, 3-6 şi 15-16, punând probleme turcoaicelor, însă finalul a aparţinut lui Fener, care s-a impus cu 25-20.

În tur, echipa turcă s-a impus şi la Galaţi, cu acelaşi scor, 3-0 (25-21, 25-23, 25-15), iar cu scorul general de 6-0 s-a calificat în faza play-off-ului de şase echipe. Aceasta se va derula tot în dublă manşă eliminatore, câştigătoarele urmând a evolua la Turneul Final Four, în care s-a calificat direct, datorită organizării, formaţia franceză RC Cannes. Turneul final va avea loc în 3-4 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici