Campioana Oţelul Galaţi s-a reunit în vederea noului sezon competiţional

Campioana României Oţelul Galaţi s-a reunit, vineri seară, în vederea pregătirii pentru sezonul competiţional 2011/2012.

152 afișări
Imaginea articolului Campioana Oţelul Galaţi s-a reunit în vederea noului sezon competiţional

Campioana Oţelul Galaţi s-a reunit în vederea noului sezon competiţional (Imagine: Shutterstock)

De la reunire au lipsit Antal, Giurgiu şi Râpă, prezenţi cu echipa naţională a României în turneul din America de Sud, şi Ibeh care a ajuns în România abia în cursul serii de vineri. Nici Csaba Borbely nu a fost prezent, lui expirându-i contractul la finalul sezonului trecut, clubul nepropunându-i prelungirea înţelegerii.

"A fost o despărţire foarte amiabilă, chiar m-a emoţionat gestul lui de a veni şi de a-şi lua rămas bun de la noi. Nu-i uşor să te desparţi, să ratezi şansa de a juca în Liga Campionilor şi de aceea e de apreciat gestul lui", a comentat Marius Stan, directorul general al echipei gălăţene.

Sâmbătă şi duminică jucătorii vor efectua vizita medicală, iar luni se va pleca pentru 11 zile la Poiana Braşov. Cel de-al doilea cantonament va avea loc în Olanda, în perioada 28 iunie - 10 iulie. Acolo gălăţenii vor susţine 5 meciuri de verificare, adversari fiind Levski Sofia (Bulgaria) - 1 iulie, Maccabi Haifa (Israel) - 3 iulie, RSC Anderlecht Bruxelles (Belgia) - 5 iulie, Trabzonspor (Turcia) - 7 iulie şi Lokeren (Belgia) - 9 iulie.

Primul meci oficial al noului sezon este Supercupa României, partidă pe care Oţelul o va disputa în compania formaţiei Steaua Bucureşti, pe 17 iulie, la Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici