Campionatul European de Handbal. România a pierdut meciul cu Croaţia, 20-25, şi nu mai are şanse de calificare în semifinale

  • Naţionala României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal feminin.
  • Tricolorele au fost învinse de Croaţia, cu scorul de 25-20.
  • România rămâne fără vreun punct în grupa principală şi mai are şanse infime să se califice în semifinalele turneului.
1401 afișări
Imaginea articolului Campionatul European de Handbal. România a pierdut meciul cu Croaţia, 20-25, şi nu mai are şanse de calificare în semifinale

Campionatul European de Handbal. România a pierdut meciul cu Croaţia, 20-25, şi nu mai are şanse de calificare în semifinale

Naţionala României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de Handbal feminin, după înfrângerea din fata Croaţiei cu scorul de 20-25.
 
La pauza scorul a fost 12-10 pentru Croaţia, deşi la jumătatea primei reprize, România conducea cu scorul de 6-3.
 
Cristina Neagu a avut un start perfect în meciul cu Croaţia, reuşind să înscrie 6 goluri până la final, cu toate acestea, nu a reuşit să aducă victoria echipei naţionale. 
 
Croaţia îşi menţine parcursul perfect, obţinând a patra victorie consecutivă la acest turneu final (25-20)şi prima în faţa României în istoria confruntărilor dintre cele două ţări la turnee finale.

România rămâne fără vreun punct în grupa principală şi mai are şanse infime să se califice în semifinalele turneului.

Tricolorele au obţinut o singură victorie la Campionatul European, 28-24 cu Polonia, suficientă pentru a se califica în grupele pricipale. 
 
Neagu (6) şi Buceschi (5) au marcat mai mult de jumătate din golurile româncelor. 
 
În următorul meci, România întâlneşte Ungaria, luni, 14 decembrie, de la ora 21.30.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici