Campionatul Mondial de fotbal feminin: Olanda a surclasat Vietnam şi s-a calificat în optimi

Olanda a surclasat Vietnam în grupa E de la Campionatul Mondial de fotbal feminin şi s-a calificat în fazele superioare ale competiţiei organizate de Australia şi Noua Zeelandă. În aceeaşi grupă, SUA şi Portugalia au terminat la egalitate, calificarea fiind obţinută de americance.

539 afișări
Imaginea articolului Campionatul Mondial de fotbal feminin: Olanda a surclasat Vietnam şi s-a calificat în optimi

Campionatul Mondial de fotbal feminin: Olanda a surclasat Vietnam şi s-a calificat în optimi

Marţi, s-au desfăşurat ultimele meciuri ale grupei E. Olanda a învins Vietnam cu 7-0 , iar SUA-Portugalia s-a terminat 0-0. În urma acestor rezultate, Olanda a câştigat grupa având 7 puncte şi a fost urmată de SUA cu 5 puncte. Portugalia, cu 4 puncte, şi Haiti, fără puncte, au fost eliminate de la Cupa Mondială.

Până acum s-au mai calificat în faza eliminatorie a competiţiei Elveţia şi Norvegia din grupa A, Australia şi Nigeria din grupa B, Japonia şi Spania din grupa C . Tot marţi se desfăşoară ultimele partide din grupa D, Anglia-China şi Danemarca-Haiti.

Conform regulii stabilite de organizatori, se cunosc deja primele două meciuri din optimile Cupei Mondiale. Elveţia va întâlni Spania, iar Japonia se va bate cu Norvegia pentru calificarea în sferturile competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici