Campionatul Mondial de Rugby: Stejarii au fost învinşi de Tonga în meciul de retragere al lui Surugiu de la echipa naţională

Florin Surugiu s-a retras de la echipa naţională de rugby a României cu un eseu marcat duminică în ultimul meci de la Campionatul Mondial, cu Tonga, pierdut de stejari cu scorul de 45-24. România încheie prezenţa la competiţie cu 4 înfrângeri, din 4 meciuri.

1271 afișări
Imaginea articolului Campionatul Mondial de Rugby: Stejarii au fost învinşi de Tonga în meciul de retragere al lui Surugiu de la echipa naţională

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

În ultimul său meci, din postura de căpitan de echipă, Surugiu a culcat al doilea eseu al României, din meci, în minutul 36, stabilind scorul pauzei, 21-17.

Înaintea reuşitei sale, tonganii au condus cu 21-3, eseul lui Surugiu fiind precedat de o lovitură de pedeapsă transformată de Conache, care a confirmat şi eseul lui Boboc, din minutul 30.

După pauză, România a mai reuşit un eseu, pentru 28-24. Din acest moment, Tonga a dominat jocul, şi pe fondul eliminării temporare a lui Conache, astfel că au mai reuşit să culce de 3 ori în terenul de ţintă al României.

România a pierdut toate meciurile de la Campionatul Mondial jucate împotriva Africii de Sud, Irlandei, Scoţiei şi statului Tonga, terminând pe ultima poziţie în grupa B.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici