Campionul bionic. Are picioarele amputate, dar asta nu l-a oprit

  • Edgard John-Augustin are 35 de ani şi locuieşte în Franţa
  • Edgard şi fratele său au suferit un accident nefast când erau copii
  • Edgard l-a întâlnit pe Arnold Schwarzenegger de două ori
230 afișări
Imaginea articolului Campionul bionic. Are picioarele amputate, dar asta nu l-a oprit

Campionul bionic. Are picioarele amputate, dar asta nu l-a oprit

Unii oameni au de trecut peste greutăţi enorme în viaţă ca să ajungă în vârf. Unul dintre aceşti oameni este culturistul Edgard John-Augustin.

Şi-a pierdut ambele picioare într-un accident de maşină când avea doar 4 ani, iar mult timp s-a complăcut în situaţia lui. Ajunsese supraponderal.

Într-o zi s-a decis, însă, că e momentul pentru o schimbare. A început să se antreneze la sală, iar în scurt timp a primit porecla „Bionic Body”.

Şi nu doar că a intrat într-o formă de invidiat, dar a şi câştigat numeroase competiţii de culturism.

Cel mai important a fost Campionatul European de Culturism în Scaun cu Rotile din 2015. Nu ar fi reuşit aşa o performanţă dacă nu avea şi o mentalitate puternică.

„Îmi amintesc de parcă s-a întâmplat ieri. Mă uitam la ce se petrecea în jurul meu, în special la picioarele mele, în partea de jos. Şi… şi… nu le mai vedeam, era o baltă de sânge. Astăzi am ambele picioare amputate.

Cred că accidentul de când aveam 4 ani a fost un dar deghizat în blestem. Încă existau părţi bune care azi au efectul asupra mea şi mă fac să fiu omul care sunt azi, un om care vrea mereu mai mult, un om care mereu luptă pentru ce vrea, pentru ce iubeşte, pentru obiectivele sale. M-a făcut să am mentalitatea asta, perspectiva asta asupra lucrurilor – Mergi înainte!”, spune Edgard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici