Când ar putea reveni Lucian Bute în ring

Pugilistul Lucian Bute a declarat, pentru postul TVA Sports, că încă mai are dureri la braţul stâng, la care a fost operat în luna mai, însă sunt minore şi dacă totul va fi în regulă va reveni în ring cât mai curând posibil.

174 afișări
Imaginea articolului Când ar putea reveni Lucian Bute în ring

Când ar putea reveni Lucian Bute în ring (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Boxul este viaţa mea, iubesc acest sport. Abia aştept să reîncep antrenamentele. Operaţia s-a desfăşurat bine, iar apoi am plecat în România. Am început acolo recuperarea, apoi am continuat şedinţele aici. Dacă totul va merge bine, voi reîncepe să lovesc în luna august. Mai am dureri, dar minore. Sunt mult mai bine. Dacă totul va fi în regulă, voi reveni în ring cât mai curând posibil. Însă este o chestiune de timp. Nu simt presiune, este vorba de sănătatea mea şi trebuie să fiu bine", a spus Bute, informează Le Journal de Montreal.

Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stâng, meciul cu pugilistul canadian Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amânat. Operaţia a fost efectuată la "Palms Wellington Surgical Center" din Palm Beach, de către Veronica Pedro, medic ortoped specializat în probleme la mâini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici