Când REGII se felicită între ei. Nadia Comăneci, mesaj scurt dar cuprinzător, după victoria Simonei Halep/ Ce i-au transmis Hagi şi Ţiriac

Fosta mare gimnastă din România, Nadia Comăneci, a caracterizat-o sâmbătă drept "regina ierbii" pe Simona Halep, după ce aceasta a câştigat turneul de Mare Şlem de la Wimbledon.

5344 afișări
Imaginea articolului Când REGII se felicită între ei. Nadia Comăneci, mesaj scurt dar cuprinzător, după victoria Simonei Halep/ Ce i-au transmis Hagi şi Ţiriac

Facebook, contul Simonei Halep: Hagi si Halep, în tinereţe

“Regina ierbii @simonahalep @wimbledon champ”, a scris Nadia Comăneci, sâmbătă, pe Facebook.

Hagi: Cuvintele sunt prea mici. Mulţumim, Simona, că duci România în elita sportului mondial!

Marele fost fotbalist al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria de la Wimbledon, mulţumindu-i că duce numele României în elita sportului mondial.

"Cuvintele sunt prea mici. Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial! 🇷🇴👏", a scris legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, pe Facebook.

Ion Ţiriac: Simona Halep are un talent ieşit din comun

Simona Halep a cucerit, sâmbătă, turneul de la Wimbledon, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Ion Ţiriac, preşededintele Federaţiei Române de Tenis, a lăudat jocul româncei.

Ion Ţiriac s-a declarat încântat de jocul Simonei Halep în finala contra americancei Serena Williams şi a scos în evidenţă calităţile excelente ale sportivei din România.

"Ştiam că dacă va trece de câteva tururi va putea să ajungă sus, s-a antrenat foarte bine în turneu. Nu a jucat grozav la începutul anului, dar aici, după primele trei-patru meciuri, am văzut că merge din ce în ce mai bine. Dacă poţi să o deplasezi pe Serena în teren ai o şansă mare.

Simona a folosit mai mult propriile sale arme, are un talent ieşit din comun, reverul cu două mâini în lungul liniilor. Simona este o jucătoare foarte rapidă, dar nu se deplasează încă suficient de bine, a progresat însă la acest turneu, a jucat cum nu mă aşteptam, a jucat ce trebuia. E momentul ei, al familiei ei şi toţi ne bucurăm pentru acest succes al Simonei", a declarat Ţiriac, la capătul finalei feminine, care a durat doar 55 de minute.

 


Simona Halep (7 WTA) a învins-o, sâmbătă, pe Serena Williams (10 WTA), scor 6-2, 6-2 şi a câştigat turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, acesta fiind cel de-al doilea turneu de Mare Şlem câştigat de sportiva din România.

Finala feminină a durat doar 55 de minute.

Simona Halep este prima sportivă din România care câştigă turneul de mare prestigiu de la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici