Când va fi gata stadionul Steaua, disputat de CSA şi FCSB. Ar putea găzdui meciuri la EURO

  • Stadionul Steaua va fi gata în luna octombrie
  • AS47 a publicat un clip video cu imagini care prezintă noua arenă
  • Stadionul din Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri
363 afișări
Imaginea articolului Când va fi gata stadionul Steaua, disputat de CSA şi FCSB. Ar putea găzdui meciuri la EURO

Cum artă stadionul Steaua şi când va fi gata - DE PUBLICAT

Stadionul Steaua este unul dintre cele trei din Bucureşti care au intrat în proces de modernizare. În patru luni, stadionul din Ghencea va fi gata. În acest moment se lucrează la interiorul arenei, în exterior şi la zona VIP. În luna septembrie se va pune gazonul, iar în octombrie porţile noului stadion se vor deschide. 

Pe stadionul Steaua vor putea intra 31.254 de persoane. Gică Popescu a spus, pentru Mediafax, că arena din Ghencea poate fi luată în calcul şi pentru a găzdui meciuri de la EURO 2020, în cazul în care în România se vor putea disputa mai mult de patru partide de la turneul final. Arena din Ghencea este prevăzută cu 24 de camere de două persoane pentru sportivi, un restaurant, sală de forţă şi de recuperare, dar şi Muzeul Clubului Sportiv al Armatei. 

Arcul de Triumf şi stadionul din Giuleşti sunt celelalte două arene care vor fi gata până în septembrie. Momentan, stadionul din Ghecea se află în mijlocul unei dispute privind dreptul de a evolua pe el al FCSB, echipa lui Gigi Becali fiind în conflict cu CSA, clubul sportiv al Armatei pe subiectul cine este continuatoarea echipei Steaua. Dacă CSA  are un aviz favorabil în instanţă, marea parte a fanilor încă sunt de partea FCSB având în vedere faptul că echipa lui Becali activează în prima divizie iar CSA în liga a 4-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici