Capacitatea Sălii Traian din Râmnicu Vâlcea va fi mărită la 3.000 de locuri

Capacitatea Sălii Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, care în prezent este de 2.000 de locuri, motiv pentru care arena nu poate găzdui o finală de Liga Campionilor la handbal, va fi mărită la 3.000 de locuri până la finalul lunii august, transmite corespondentul MEDIAFAX.

81 afișări

Directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Vâlcea, Paul Dinu, a declarat că lucrările de mărire a capacităţii vor costa 1.600.000 de lei. "Am găsit finanţarea, suntem siguri de bani. Agenţia naţională pentru Tineret şi Sport a înţeles situaţia de la Râmnicu Vâlcea şi ne-a oferit finanţarea. Lucrările vor costa în jur de 16 miliarde de lei vechi şi vor începe efectiv în vara acestui an. Undeva spre finalul lunii august totul va fi gata şi Sala Sporturilor va avea o capacitate de peste 3.000 de locuri", a spus Dinu.

Vicepreşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Nicolae Andrei Luca, s-a arătat încântat de mărirea capacităţii Sălii Sporturilor Traian. "Această veste nu poate decât să ne bucure. Sper ca planul să fie dus la bun sfârşit şi capacitatea sălii să fie mărită. Cererea de bilete este mereu mare la meciurile internaţionale ale Oltchimului", a declarat Nicolae Andrei Luca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici