Care sunt cei mai bogaţi sportivi din lume şi cu cât le-au scăzut averile

Sunt tineri, sportivi şi câştigă milioane de euro anual din golf, baschet, fotbal sau din reclame. Vorbim despre un top al celor mai bogaţi sportivi din lume, unde lider este Tiger Woods, în ciuda nenumăratelor scandaluri în care a fost implicat.

1005 afișări
Imaginea articolului Care sunt cei mai bogaţi sportivi din lume şi cu cât le-au scăzut averile

Care sunt cei mai bogaţi sportivi din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiar şi aşa, averea celor mai bogaţi 50 de sportivi din lume a scăzut cu 11% faţă de anul anterior, la 1,4 miliarde de dolari.

În intervalul 1 mai 2010 - 1 mai 2011, Tiger Woods a încasat 75 de milioane de dolari din salarii, bonusuri, premii şi drepturi de imagine, potrivit unui top întocmit de Forbes. Chiar şi aşa, din sumă nu au fost scăzute salariile plătite agenţilor şi nici taxele.

Pe locul doi şi trei s-au clasat baschetbalistii americani Kobe Bryant şi LeBron James, care au încasat 58 de milioane dolari, respectiv 48 milioane.

Din top nu putea lipsi tenismenul Roger Federer, care a reuşit să adune 47 milioane dolari. Iar pe locul cinci s-a clasat jucătorul de golf Phil Mickelson, cu 46,5 milioane dolari.

Citeşte mai multe despre cei mai bogaţi sportivi din lume pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici