Cariera glorioasă a lui Rafael Nadal, povestită într-o nouă carte pentru copii

Lunga şi glorioasa carieră a spaniolului Rafael Nadal va fi subiectul unei cărţi de poveşti ilustrate pentru copii, în limba spaniolă, din seria "Pequeño y Grande", o serie care prezintă copilăria şi carierele unor personalităţi faimoase şi modul în care acestea şi-au realizat visele.

61 afișări
Imaginea articolului Cariera glorioasă a lui Rafael Nadal, povestită într-o nouă carte pentru copii

Sursa foto: instagram.com/albaeditorial

Nadal, care apare pe coperta cărţii, este portretizat în mai multe feluri începând de la primii săi paşi în carieră, când era antrenat de unchiul său Toni Nadal, şi până când a ridicat primul său trofeu de Grand Slam, la Roland Garros.

Cartea este clasificată şi recomandată pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani şi aprofundează, de asemenea, viaţa lui Nadal în afara terenului, unde se luptă cu propriile temeri.

Producătorul seriei, Alba Editorial, notează că Nadal este o "referinţă excelentă" pentru tânăra generaţie. Cartea lui Nadal a fost scrisă de María Isabel Sánchez Vegara şi ilustrată de Ro Ledesma.

"Poveştile sunt scrise cu texte rimate şi însoţite de ilustraţii frumoase. Concepută pentru fete şi băieţi cu vârste începând cu 5 sau 6 ani, fiecare carte este ilustrată de un artist diferit. Poveştile încep întotdeauna cu un copil care are un vis. Obiectivul este de a le arăta noi referinţe, figuri inspiratoare cu care se pot identifica."

Rafael Nadal a câştigat 22 de titluri de Grand Slam, dintre care 14 pe zgura roşie de la Roland Garros. El a câştigat peste 30 de titluri de Masters şi a câştigat peste 100 de milioane de dolari în premii în bani în cariera sa.

Spaniolul este considerat unul dintre cei mai mari jucători de tenis care au pus vreodată mâna pe o rachetă şi chiar şi după un 2023 turbulent, moştenirea sa este solidificată. Aflat în prezent într-o pauză din cauza unei accidentări, Nadal este aşteptat să revină în acţiune la Australian Open 2024.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici