Carl Froch: Îl voi pedepsi pe Bute şi îmi va face plăcere

Pugilistul britanic Carl Froch, adversarul de sâmbătă al lui Lucian Bute, a declarat, miercuri, în conferinţa de presă de dinaintea partidei, că îi va face plăcere să-l pedepsească pe sportivul român, care a avut curajul să vină să lupte chiar în Nottingham.

961 afișări
Imaginea articolului Carl Froch: Îl voi pedepsi pe Bute şi îmi va face plăcere

Carl Froch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă Bute crede că poate veni acasă la mine şi să mă învingă, se înşeală. Ştiu cum este să lupţi împotriva publicului, am făcut-o în Danemarca. Să vii în curtea mea să mă insulţi... Îl voi pedepsi şi îmi va face plăcere. Îi mulţumesc că a venit aici, dar a făcut o mare greşeală. Din punct de vedere mental sunt încrezător, sunt în priză, sunt pregătit. Nu îmi ling rănile pentru că am pierdut ultima luptă. Ştiu unde am greşit, sunt mai încrezător şi pot să-l înving pe Lucian Bute. Voi fi pentru a treia oară campion mondial", a spus Bute, informează sportsillustrated.com.

Carl Froch consideră că Lucian Bute este un sportiv apreciat peste măsură. "Lucian Bute este apreciat peste măsură. Am luptat cu Jean Pascal, Jermain Taylor, Andre Dirrell, Mikkell Kessler, Arthur Abraham. Nu trebuie să-i înşir pe toţi, dar sunt luptători de elită. Uitaţi-vă la meciurile lui Bute, nu ştii acele nume. Asta nu înseamnă că nu este un mare luptător şi că nu poate să bată pe oricine. El nu a fost pe drumuri şi nu şi-a apărat titlul precum campionii. Să-i acordăm totuşi încredere, pentru că nu este uşor să lupţi departe de casă. El zboară peste Atlantic şi vine în curtea mea. Îşi asumă un mare risc", a completat Froch.

Lucian Bute îşi pune, sâmbătă, pentru a zecea oară în joc centura mondială, el confruntându-se cu britanicul Carl Froch, la Capital FM Arena din Nottingham, gala începând la ora 21.30, ora României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici