Carl Froch va boxa împotriva americanului Yusaf Mack

Campionul mondial în versiunea IBF la supermijlocie, britanicul Carl Froch, îl va înfrunta pe americanul Yusaf Mack, într-o gală ce va avea loc, la 17 noiembrie, la Nottingham, în primul meci după ce a cucerit titlul mondial deţinut de Lucian Bute.

324 afișări
Imaginea articolului Carl Froch va boxa împotriva americanului Yusaf Mack

Carl Froch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)ui Yusaf Mack

Froch (29-2, 21 KO) îl va înfrunta pe fostul pretendent la titlul mondial la categoria grea Yusaf Mack (31-4-2 17 KO), informează bleacherreport.com.

Potrivit sursei citate, Yusaf Mack va fi primul adversar de valoare mai slabă pe care Froch îl va înfrunta în ultimii ani, după ce a boxat împotriva lui Jean Pascal, Jermain Taylor, Andre Dirrell, Glen Johnson, Arthur Abraham şi Lucian Bute.

Yusaf Mack, 32 de ani, a fost făcut KO în cele patru înfrângeri pe care le-a suferit de-a lungul carierei sale.

La 26 mai, Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de Carl Froch, la Nottingham, într-un meci în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici