Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al patrulea la Australian Open

Carlos Alcaraz a ajuns pentru prima dată în turul al patrulea la Australian Open, după ce adversarul său, chinezul Shang Juncheng, s-a retras din cauza unei accidentări, scrie BBC.

160 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz s-a calificat în turul al patrulea la Australian Open

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Alcaraz conducea cu 6-1 6-1 1-0 când adversarul său în vârstă de 18 ani s-a retras din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă.

A fost pentru prima dată când Alcaraz, în vârstă de 20 de ani, a jucat împotriva unui adversar mai tânăr decât el la nivel de turneu.

Alcaraz, campion la Wimbledon, a ajuns acum în turul al patrulea la toate cele patru turnee majore.

El a ratat ediţia de anul trecut a Australian Open din cauza unei accidentări la picior, dar este unul dintre favoriţii din acest an.

Alcaraz îl va înfrunta pe Miomir Kecmanovic pentru un loc în sferturile de finală, după ce sârbul l-a învins pe Tommy Paul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici