Carlos Viver nu va mai antrena Rapid din sezonul viitor

Clubul de handbal feminin a anunţat vineri dimineaţa despărţirea la finalulul sezonului de antrenorul spaniol Carlos Viver, alături de care echipa giuleşteană a câştigat campionatul în sezonul 2021-2022 şi a reuşit calificarea în optimile de finală ale actualei ediţii a Ligii Campionilor.

192 afișări
Imaginea articolului Carlos Viver nu va mai antrena Rapid din sezonul viitor

Carlos Viver nu va mai antrena Rapid din sezonul viitor

Carlos Viver a venit la Rapid în vara anului 2020 din postura de proaspăt vicecampion mondial cu naţionala Spaniei şi a încheiat primul sezon pe locul 6, ca mai apoi să câştige campionatul şi să obţină o calificare în grupele Ligii Campionilor.

În Champions League, sub comanda sa, Rapid a întâlnit câteva dintre cele mai puternice formaţii din handbalul mondial, încheind grupa B pe locul 4 şi urmând să întâlnească în optimi pe slovenele de la Krim Ljubljana.

„Rapid a impresionat Europa handbalistică, nu doar prin cea mai frumoasă atmosferă din competiţie, ci şi prin rezultatele senzaţionale. Timp de doi ani şi jumătate Carlos Viver a reusit să valorifice energia întregii suflări vişinii, răsplătind încrederea clubului prin performanţe sportive deosebite. Pentru toate aceste performanţe, dar mai ales pentru povestea pe care am scris-o împreună, astăzi îţi spunem "Gracias, senor Carlos! Îţi mulţumim!", se spune în finalul comunicatului care anunţă despărţirea de spaniol.

Rapid ocupă momentan locul secund în Liga Florilor, la egalitate cu Gloria Bistriţa, dar e la 9 puncte distanţă de liderul CSM Bucureşti, după 17 etape jucate, din totalul de 26.

Rapid a părăsit Cupa României, fiind învinsă în optimi de rivala CSM Bucureşti şi este în mijlocul unei dispute provocate de proprii fani, care au proliferat injurii la adresa Cristinei Neagu, în timpul ultimului meci direct, fapt care a adus clubului feroviar o amendă de 8.000 de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici