Carmen Amariei are drept de joc în derbiul cu Oltchim

Handbalista Carmen Amariei a semnat, vineri, contractul pe următorii trei ani, cu vicecampioana Rulmentul Braşov, astfel încât va avea drept de joc în derbiul cu campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, din deplasare, programat duminică, de la ora 11.00.

20 afișări
Imaginea articolului Carmen Amariei are drept de joc în derbiul cu Oltchim

Carmen Amariei are drept de joc în derbiul cu Oltchim (Imagine: Mediafax Foto)

Handbalista clujeană Carmen Amariei, care a plecat de la "U" Jolidon la finalul sezonului trecut, va putea evolua în derbiul Ligii Naţionale, de duminică, în compania campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea. Amariei a semnat astăzi contractul cu gruparea braşoveană, pe trei ani, ea neavând drept de joc în primele două etape, tocmai din cauza nesemnării înţelegerii cu clubul vicecampion.

"E bine că totul s-a rezolvat, că am ajuns la o înţelegere, chiar dacă a durat totul până în ultimul moment. Vine un meci greu, cu Oltchim, în deplasare, iar apoi primul din Liga Campionilor. Sper în rezultate bune. În privinţa derbiului de la Vâlcea, cred că va fi un meci frumos, cu un public extraordinar, iar în ce mă priveşte cred că aşa va fi: cel mai bun va câştiga!", a declarat handbalista în vârstă de 31 de ani.

Partida dintre Oltchim şi Rulmentul va avea loc, duminică, de la ora 11.00, în cadrul etapei a III-a a Ligii Naţionale şi va fi transmisă, în direct, de Sport.ro. Înaintea disputei, Oltchim este liderul clasamentului, cu 4 puncte, iar Rulmentul Braşov se află pe locul cinci, cu 3 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici