Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Wuhan

Caroline Wozniacki nu reuşeşte nici în luna septembrie să obţină victorii consecutive în circuitul WTA. Miercuri, daneza a fost învinsă în optimile de la Wuhan de campioana olimpică de la Rio, Monica Puig, scor 7-6(10), 7-5, prelungind o serie neagră, începută în iulie, care o lasă cu un bilanţ de 6

1312 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Wuhan

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Wuhan

Daneza a avut trei mingi de set în tiebreak-ul primului act, a comis dublă greşeală pe ultima dintre ele şi a condus cu 3-1 în setul secund, însă Monica Puig a revenit, în ciuda faptului că a primit de mai multe ori îngrijiri medicale. Cu emoţii, închizând manşa inaugurală abia la a 6- a minge de set şi pe a doua - la a 7-a minge de meci, Puig a avansat spre un duel în sferturi cu reprezentanta Chinei, Qiang Wang, campioana de săptămâna trecută, de la Guangzhou.

În aceste condiţii, ecartul Simonei Halep în clasamentul mondial rămâne unul substanţial, în ciuda eliminării în faţa Cibulkovei, daneza reuşind să recupereze doar 104 puncte, dintre cele peste 2.500 care le despărţeau la startul întrecerii de la Wuhan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici