Carte despre Jocurile Olimpice de la Tokyo scrisă chiar în timpul competiţiei

Jurnalistul Adrian Fetecău, de la Radio România Actualităţi, lansează joi, 31 martie 2022, la ora 12:30, la Salonul Cultural găzduit de Palatul Brătianu (Strada Visarion, nr.4, lângă Piaţa Romană), cartea „TOKYO 2020. JURNALIST ÎN PANDEMIE”. Cartea a fost scrisă chiar în timpul Jocurilor Olimpice găzduite de capitala Japoniei.

81 afișări
Imaginea articolului Carte despre Jocurile Olimpice de la Tokyo scrisă chiar în timpul competiţiei

Carte despre Jocurile Olimpice de la Tokyo scrisă chiar în timpul competiţiei

Autorul, jurnalist cu experienţă, aflat la cea de-a 7-a participare consecutivă la o ediţie a Jocurilor Olimpice ca trimis al postului Radio România Actualităţi, a notat zi de zi despre disputarea competiţiilor în condiţiile dificile, atât pentru performeri, cât şi pentru ziarişti, cauzate de pandemia Covid-19.

Pe coperta cărţii care a apărut la Editura UZP, marea noastră campioană la spadă Ana Maria Popescu a scris: „În timpul competiţiei supreme, ochii întregii omeniri sunt aţintiţi asupra arenelor sportive, acolo unde atleţii îşi împart medaliile, trofeele, recordurile.

Dar mai presus de ce se întâmplă în arene, există o competiţie la fel de acerbă: cea a jurnaliştilor care scriu poveştile campionilor şi nu numai. Această carte prezintă una dintre cele mai emoţionante ediţii a Jocurilor Olimpice din perspectiva omului care trăieşte sportul de ani de zile de la “firul ierbii” şi consider că avem nevoie de astfel de poveşti în cartea de istorie a sportului românesc. Îl felicit pe domnul Adrian Fetecău!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici