Cârţu: Am încredere că vom obţine un rezultat pozitiv împotriva CFR-ului

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, vineri, că are încredere că gruparea gorjeană poate obţine un rezultat pozitiv în partida contra liderului CFR Cluj, contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Am încredere că vom obţine un rezultat pozitiv împotriva CFR-ului

Cârţu: Am încredere că vom obţine un rezultat pozitiv împotriva CFR-ului (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am speranţe într-un rezultat pozitiv la CFR. CFR e favorită din toate punctele de vedere, dar asta nu înseamnă că cele trei puncte sunt într-o parte sau alta. Meciul se joacă. Vreau o echipă care încearcă să se opună la verdictul dat de majoritatea, adică una care să joace un fotbal bun. Sper să mă ajute şi echipa să rupem acest parcurs negativ din debutul returului. Normal că aş fi vrut să joc contra altei echipe, toată lumea vrea un program lejer dar acesta este, trebuie să jucăm şi cu ei. Dacă mă gândesc bine de când am plecat a tot fost un program lejer şi rezultatele n-au fost bune", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu consideră că CFR Cluj trece totuşi printr-o perioada mai slabă. "Sincer nu mă gândesc la momentele grele ale CFR-ului, noi trecem prin momente mai grave decât ei. Acum orice punct adus la zestrea mică de puncte e binevenit. Dar, trebuie să avem şi şansă să dăm şi goluri. Nu-mi aduc aminte ca echipa asta să beneficieze şi ea de autogoluri. Am stat acum acasă şi am văzut unele goluri de te închini. Incredibil de ce cadouri au parte unii. Noi niciodată nu am primit asemenea cadouri, tot ce am obţinut a fost pe munca noastră", a adăugat Cârţu.

Partida CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici