Cârţu: Gloria Bistriţa joacă cel mai bine dintre echipele aflate la retrogradare

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat joi că Gloria Bistriţa joacă cel mai bine dintre formaţiile aflate în lupta pentru evitarea retrogradării.

17 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Gloria Bistriţa joacă cel mai bine dintre echipele aflate la retrogradare

Cârţu: Gloria Bistriţa joacă cel mai bine dintre echipele aflate la retrogradare (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"E un meci foarte greu pentru că dintre toate echipele care se află la retrogradare, Bistriţa joacă cel mai bine. Nu neapărat numai o impresie de la ultimul meci, ci după tot ceea ce a arătat în acest retur. Eu cunosc foarte bine fotbalul din Liga I şi pot să afirm asta fără niciun fel de reţinere că în ultimii 7-8 ani, când Bistriţa a fost mai tot timpul în zona periculoasă, niciodată nu a arătat aşa de bine ca acum şi în jurul ei să nu se mai creeze probleme vizavi de un posibil ajutor de-al arbitrilor sau nu ştiu ce aranjamente", a spus Cârţu.

Cârţu a mai precizat că apreciază Bistriţa pentru că are un joc bine organizat: "Tot ceea ce au făcut în acest retur au făcut pe un joc normal care m-a surprins şi mie îmi place ce au arătat în acest retur. Iar cele 20 de puncte care le-au făcut în retur nu sunt o întâmplare, ci sunt obţinute în urma unui joc bine organizat. Au şi jucători de calitate, tineri, cu viteză şi cu tehnică bună. Mie îmi place ce am văzut la ei şi de aceea spun că vom avea un meci greu. Bistriţa joacă bine acasă şi va fi foarte greu".

Tehnicianul gorjenilor are cuvinte de laudă şi pentru jucătorii Gloriei, mai ales cei cu experienţă precum Valentin Năstase sau Ioan Hora: "Mie îmi place Bistriţa ca echipă, e echilibrată în toate compartimentele şi găseşti acolo şi jucători cu experienţă şi care ies puţin din tipare cum e Moraes în atac sau Hora în linia de mijloc, ori Năstase pe linia de fund unde prezenţa lui dă un anumit echilibru. E un jucător important în exprimarea lor şi dă echilibru echipei şi chiar e de remarcat revenirea lui la Bistriţa. Atunci când a revenit din Italia la Dinamo nu părea că este aşa un loz câştigător, dar văd că şi-a revenit foarte bine. Mă bucur pentru el deoarece e un jucător pe care l-am simpatizat şi l-am apreciat aşa în timp. Văd că confirmă şi sunt convins că şi de aici vine starea asta bună a Bistriţei, de la prestaţia lui şi de la echilibrul pe care îl dă echipei fiind un jucător cu experienţă. Acesta este rolul unui jucător experimentat la echipă şi asta gândeşti când îl transferi la echipă, să îşi pună amprenta şi să fie un lider. Iar el şi Moraes sunt lideri".

Partida Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XXX-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 17.00.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici