Cârţu: Încercăm în meciul cu Gaz Metan să ştergem gustul amar din ultimele partide

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va încerca în meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş să şteargă gustul amar rămas după ultimele partide.

12 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Încercăm în meciul cu Gaz Metan să ştergem gustul amar din ultimele partide

Cârţu: Încercăm în meciul cu Gaz Metan să ştergem gustul amar din ultimele partide (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Noi venim după o perioadă care nu ne-a mulţumit din punct de vedere al zestrei de puncte pe care le-am adunat, exceptând punctul din partida de la Dinamo. Am avut două partide pierdute cu Steaua şi în special cea cu Oţelul Galaţi care încă ne este vie în memorie. Încercăm la reîntâlnirea cu publicul să ştergem gustul amar pe care l-am lăsat după ultimele două înfrângeri. Ne dorim cele trei puncte cu Gaz Metan Mediaş şi sunt convins că jucătorii sunt în asentimentul meu şi vor arăta pe teren acest lucru prin modul cum vor încerca să se exprime şi vor participa la joc", a spus Cârţu.

Tehnicianul a adăugat că nu are probleme de lot, precizând că pentru partida cu Gaz Metan Mediaş l-a inclus în lot şi pe Marian Pleaşcă de la echipa a doua a clubului."N-am promovat nici un tânăr la meciurile oficiale, ei sunt în pregătire cu noi şi în funcţie de ce va oferi desfăşurarea competiţiei putem apeal la ei. Prin faptul că se pregătesc cu noi, ştim că atunci când avem nevoie putem apela la unul sau altul şi ne vor putea ajuta, funcţie de desfăşurarea competiţiei. Pentru meciul cu Gaz Metan Pleaşcă face parte din lot", a menţionat Cârţu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici