Cârţu: Mă surprinde şi nu-mi convine delegarea lui Istvan Kovacs la meciul cu Dinamo

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat că este surprins şi că nu îi convine delegarea arbitrului Istvan Kovacs la partida cu Dinamo, de joi, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

40 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Mă surprinde şi nu-mi convine delegarea lui Istvan Kovacs la meciul cu Dinamo

Cârţu: Mă surprinde şi nu-mi convine delegarea lui Istvan Kovacs la meciul cu Dinamo (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu mă interesează pe mine ce spune Iancu, e un preşedinte de la un alt club. Dar ce spune de delegarea arbitrilor la acest meci cu Dinamo, are dreptate, e o delegare care şi pe mine mă surprinde şi nu-mi convine. Voi fi cu ochii pe Kovacs dar nu pot vorbi a priori. Mi se pare suspectă delegarea dar nu pot spune dinainte ce va fi şi să vorbesc despre acest băiat care data trecută m-a trimis în tribună pentru un simplu dialog pe care l-am avut cu el în mod foarte civilizat. A zis «Domnul Cârţu atenţie că vă trimit în tribună!» şi am întrebat «De ce, pentru că nu sunt prost şi cunosc regulamentul?» şi m-a trimis în tribună. Dar el aştepta asta şi poate şi mâine caută însă nu ştiu, vedem la meci cum va fi arbitrajul",a declarat Cârţu.

Tehnicianul s-a arătat nemulţumit şi de tensiunile care s-au creat înaintea partidei cu Dinamo, făcându-se anumite conexiuni pe baza prieteniei cu Gigi Neţoiu.

"Nu mi se pare corect să vorbească un preşedinte de la o altă echipă despre un antrenor şi prietenii lui. Nu e fair-play. Eu n-am vorbit de nimeni niciodată de când sunt aici şi n-am făcut nu ştiu ce conexiuni. Pentru mine nu se face nici o presiune un preşedinte de las alt club, pentru că nu mă interesează. Mă interesează dacă preşedintele meu face presiune dar dacă face unul de la alt club puţin mă interesează".

Partida Pandurii Târgu Jiu-Dinamo, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici