Cârţu nu este de acord ca jucătorii să mai plece în weekend din Târgu Jiu

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat că va cere conducerii clubului Pandurii să nu mai permită deplasarea în weekend a jucătorilor către localităţile în care au domiciliul, pentru că li s-au asigurat condiţii foarte bune pentru a locui cu familia în Târgu Jiu.

18 afișări
Imaginea articolului Cârţu nu este de acord ca jucătorii să mai plece în weekend din Târgu Jiu

Cârţu nu este de acord ca jucătorii să mai plece în weekend din Târgu Jiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Lucru deranjant este deplasarea aceasta către locurile de unde sunt jucătorii. Aici trebuie să mai umblăm noi şi conducerea clubului. Trebuie interzis ca jucătorii să mai plece acasă în weekend. În fond sunt angajaţi la Pandurii Târgu Jiu, li s-au oferit toate condiţiile de cazare în apartamente unde să-şi aducă şi prietenele sau soţia şi trebuie să stea acolo. Ştiu că este şi familia la mijloc, dar ar trebui să plece mai rar pentru că este foarte greu să joci sâmbătă şi să mergi apoi la Cluj sau la Braşov şi să te întorci luni sau marţi. Şi după ce venim dintr-o deplasare lungă să mai plece iar în localitatea de unde sunt", a precizat Cârţu.

În acest weekend jucătorii au primit liber două zile pentru a merge să-şi aducă familiile la Târgu Jiu, urmând să revină luni la antrenamente. Alături de jucătorii români care au plecat la Cluj, Braşov, Bistriţa şi Craiova, au plecat şi cei patru fotbalişti de origine sârbă, rămânând la Târgu Jiu doar jucătorii străini care nu aveau timp să plece în ţară, brazilienii Cardoso, Tremonti şi Lima, portughezul Mingote şi spaniolul Arrieta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici