Cârţu: Nu mi-e teamă să antrenez Steaua

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, marţi, la sosirea în România, că trebuie să vorbească faţă în faţă cu finanţatorul Gigi Becali înainte de deveni antrenor principal la Steaua şi a precizat că nu se teme să antreneze formaţia bucureşteană.

16 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Nu mi-e teamă să antrenez Steaua

Sorin Cârţu: Nu mi-e teamă să antrenez Steaua (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Întâi trebuie sa vorbesc cu Gigi Becali şi apoi voi vorbi cu presa. Am vorbit doar la telefon cu el. Cât poti să te înţelegi prin telefon? Trebuie să vorbesc faţă în faţă cu el", a spus Cârţu.

Întrebat dacă îi este frică de această provocare de a prelua Steaua, Cârţu a răspuns: "Nu mi-e teamă de nimic".

Sorin Cârţu a fost aşteptat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă de vicepreşedintele FC Steaua, Teia Sponte, şi va merge să se întâlnească cu finanţatorul Gigi Becali.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, că singura variantă pentru a-l înlocui pe Marius Lăcătuş la conducerea tehnică a echipei este Sorin Cârţu, precizând că managerul general Mihai Stoica i-a transmis că va pleca din club dacă numirea va fi oficializată.

Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici