Cârţu: O schimbare a lui Peseiro nu ar fi ceva şocant pentru jucătorii rapidişti

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, consideră că echipa Rapid nu va fi afectată de schimbarea lui Jose Peseiro, deoarece până la numirea unui nou tehnician interimatul va fi asigurat de "antrenori care au mai fost acolo".

12 afișări
Imaginea articolului Cârţu: O schimbare a lui Peseiro nu ar fi ceva şocant pentru jucătorii rapidişti

Cârţu: O schimbare a lui Peseiro nu ar fi ceva şocant pentru jucătorii rapidişti (Imagine: Mediafax Foto)

"O schimbare a lui Peseiro nu ar fi ceva şocant pentru ei. Venirea unui nou antrenor nu s-ar face imediat până la meciul cu noi. Ar fi un interimat cu antrenori care au mai fost acolo. Deci n-ar fi o stare de şoc pentru ei", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu crede că revenirea lui Marian Rada pe banca tehnică ar fi soluţia cea mai bună acum pentru Rapid.

"Întotdeauna când se face o schimbare la o echipă venirea unui antrenor dă un şoc echipei, dar interimatul de care nu are cum să scape Rapid nu ar fi pentru ei ceva ieşit din comun acum. Cea mai bună soluţie ar fi Rada, pentru că ei l-au mai avut antrenor. El este omul clubului şi a rămas mereu acolo şi s-a apelat mereu la el de aceea ar fi o soluţie de compromis pentru perioada aceasta. Şi mă gândesc că ar fi soluţia şi în continuare pentru că e dificil să găseşti un antrenor care să îţi şi satisfacă pretenţiile în aşa scurt timp", a explicat antrenorul echipei Pandurii.

Cârţu consideră că echipa Rapid este favorită, duminică, la meciul cu Pandurii, deşi trece acum printr-o situaţie mai dificilă.

"Sigur, Rapid e favorită pentru că ştim valoarea lotului rapidist, valoarea clubului sau pretenţiile pe care şi le-au exprimat în acest campionat. Ei sunt acum într-o pasă mai proastă dar nu-i compătimesc eu pe Rapid. E prea mult acum să-i compătimim pentru că au posibilităţi şi la valoarea jucătorilor care alcătuiesc lotul Rapidului, pot să treacă peste aceste probleme destul de uşor. Sunt jucători în lotul Rapidului care au capacitatea să revină în câteva zile de la o stare proastă la o stare mai bună. Pe de altă parte, ceea ce se întâmplă acum la Rapid este normal. Jucătorii care alcătuiesc acum lotul Rapidului sunt majoritatea străini, vin din campionate în care aveau nişte contracte ferme şi tratau şi înfrângerile şi victoriile în acelaşi mod. La ei nu este un capăt de ţară sau o înmormântare că au pierdut şi o nuntă că au câştigat", a precizat tehnicianul.

Meciul Pandurii Târgu Jiu - Rapid, din etapa a X-a a Ligii I, este programat duminică, la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici