Cârţu regretă revenirea pe banca tehnică a echipei Pandurii

Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că regretă că a revenit la conducerea tehnică a formaţiei din Târgu Jiu, în luna martie, hotărâre pe care a calificat-o drept "o greşeală mare".

11 afișări
Imaginea articolului Cârţu regretă revenirea pe banca tehnică a echipei Pandurii

Cârţu regretă revenirea pe banca tehnică a echipei Pandurii (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Sunt dezamăgit şi regret acum că am revenit la Pandurii, este una din greşelile mari pe care le-am făcut în viaţa mea de antrenor. Practic sunt doar două decizii din viaţa mea de antrenor le-am regretat. Una dintre ele a fost când am acceptat Rapidul, atunci am plecat de la federaţie să mă duc la un Rapid bolnav la vremea aceea, confuz şi dominat de interese şi obligaţii. A fost o deziluzie mare la vremea aceea. Acum regret decizia de a reveni la Pandurii pentru că erau aici unii oameni de care m-am legat în prim aparte, la care eu ţin şi pentru care am o anumită afecţiune, şi pentru care am venit de fapt şi am vrut să ajut echipa. Aceşti oameni şi-au pus speranţe prin venirea mea că salvarea de la retrogradare este posibilă", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu a precizat că salvarea de la retrogradare a echipei este încă posibilă şi că nu se va disocia de un eventual eşec în cazul în care nu se va putea îndeplini acest obiectiv.

"Sigur că nici la momentul actual nu putem spune că nu se poate realiza. Dar chinurile prin care se trece sunt mari şi probabil că nimeni nu se aştepta să trecem prin aşa ceva. A fost un risc pe care eu mi l-am asumat şi e o responsabilitate pe care, ferească Dumnezeu să fie un rezultat negativ, nu am să mă disociez. Un anumit de vină îmi revine şi mie chiar dacă în mare parte îmi imput şi mie faptul că la un moment dat am slăbit şi am avut o problemă psihoemoţională şi în momentul în care emoţiile domină psihicul sunt nişte probleme ai nişte probleme pe care trebuie să le rezolvi şi nicidecum să stai într-un anumit stres", a explicat el.

Sorin Cârţu a revenit în luna martie la Pandurii Târgu Jiu, echipă pe care a mai antrenat-o în sezonul 2008-2009 şi în primele 11 etape din această ediţie de campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici