Cârţu se gândeşte să plece de la Dacia Mioveni

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, duminică, după meciul pierdut de Dacia Mioveni, scor 0-1, cu UTA Arad, în etapa a XIX-a a Ligii I, că va discuta cu membrii conducerii clubului, deoarece se gândeşte foarte serios dacă va mai rămâne la gruparea argeşeană.

1 afișare
Imaginea articolului Cârţu se gândeşte să plece de la Dacia Mioveni

Cârţu se gândeşte să plece de la Dacia Mioveni

"Voi avea discuţii cu cei din conducere să luăm o decizie dacă voi mai continua sau nu, deoarece echipele care joacă împotriva noastră îşi organizează foarte bine meciurile. Deja am propus mai mulţi jucători care nu vor mai face parte din lotul pentru sezonul următor: Vrăjitoarea, Costescu, Lupaşcu, Negoiţă, Chirciu, Sătmar. În locul lor trebuie să vină alţi jucători, pentru a ne putea continua activitatea", a declarat Cârţu.

Tehnicianul Daciei s-a declarat surprins de delegarea arbitrului Ionică Serea la meciul cu UTA. "Am rămas surprins de delegarea lui Serea, pentru că el a creat la partida UTA - Poli Timişoara un conflict atunci când nu a dictat penalti la un fault clar asupra lui Latovlevici. Consider că eliminarea lui Negoiţă a fost exagerată şi mă bazez pe faptul că faultul asupra lui Daouda a fost mult mai dur şi mai clar decât cel al lui Negoiţă", a subliniat Cârţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici