Cârţu şi Săndoi vor continua la CSU Craiova

Directorul tehnic Sorin Cârţu şi antrenorul principal Emil Săndoi vor continua să pregătească echipa CS Universitatea Craiova, a anunţat gruparea olteană, într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

418 afișări
Imaginea articolului Cârţu şi Săndoi vor continua la CSU Craiova

Cârţu şi Săndoi vor continua la CSU Craiova (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Consecvenţa şi continuitatea se numără printre atuurile oricărui club profesionist. Universitatea Craiova infirmă zvonurile apărute în media cu privire la iminenta despărţire de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. De la preluarea mandatului, în septembrie 2014, staff-ul tehnic a resuscitat echipa, care a avut o ascensiune fulminantă: plecată de pe ultima treaptă a clasamentului a ajuns la un punct de podium după etapa 26. Mai mult, cu Sorin Cârţu şi Emil Săndoi la cârmă, Universitatea a reuşit o serie de 19 partide fără înfrângere, record în istoria de 67 de ani a clubului. Ultimele rezultate nu au fost cele dorite de conducere, suporteri, staff tehnic şi jucători. Dar în viaţa oricărei echipe apar şi sincope, pe care le putem depăşi numai împreună. Obiectivul fixat la începutul sezonului, anume o poziţionare în prima parte a ierarhiei, a fost atins. Clubul nostru anunţă că nu s-a pus în niciun moment problema unei schimbări a băncii tehnice. Sorin Cârţu şi Emil Săndoi au creditul Consiliului de Administraţie al Universităţii Craiova", se arată pe site-ul citat.

CS Universitatea Craiova, ocupanta locului 6 în clasament, va întâlni, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18.00, formaţia CFR Cluj, în ultima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici