Casa de avocatură: Tranzacţia prin care Taher preia clubul Rapid este încheiată

Tranzacţia prin care Fathi Taher preia clubul Rapid este încheiată, cele două părţi convenind asupra condiţiilor a căror aplicare presupune un proces de durată determinat de reglementările legale, informează casa de avocatură Boştină şi Asociaţii, care l-a reprezentat pe omul de afaceri iordanian.

10 afișări
Imaginea articolului Casa de avocatură: Tranzacţia prin care Taher preia clubul Rapid este încheiată

Casa de avocatură: Tranzacţia prin care Taher preia clubul Rapid este încheiată

"Tranzacţia care are ca obiect preluarea de către Fathi Taher a pachetului majoritar de acţiuni la clubul Rapid este încheiată, cele două părţi căzând de acord asupra termenilor. Cele două părţi au căzut de acord asupa termenilor şi condiţiilor tranzacţiei, semnând toate documentele relevante. Pe de altă parte, ca în orice afacere de anvergură, stricta negociere a termenilor este urmată de punerea în aplicare a termenilor şi clauzelor contractuale, proces a cărui durată este determinată de reglementarile legale în vigoare", informează casa de avocatură.

Reprezentanţii casei de avocatură au ţinut să infirme astfel speculaţiile apărute în mass-media, potrivit cărora tranzacţia dintre oamneii de afaceri Fathi Taher şi George Copos privind vânzarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului Rapidul nu ar fi avut loc.

George Copos a anunţat oficial, pe 25 martie, vânzarea a aproape 58 la sută dintre acţiunile grupării FC Rapid către omul de afaceri iordanian Fathi Taher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici