Câştigătoarea Cupei României la hochei pe gheaţă, recompensată cu 20.000 de lei

Preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna, a declarat că echipa care îşi va adjudeca ediţia din acest an a Cupei României va fi recompensată cu suma de 20.000 de lei, se arată într-un comunicat al forului, remis, joi.

42 afișări
Imaginea articolului Câştigătoarea Cupei României la hochei pe gheaţă, recompensată cu 20.000 de lei

Preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Pot spune, fără să exagerez, că ediţia din acest an a Cupei României a fost un succes din toate punctele de vedere. Important pentru noi, cei din conducerea federaţiei, este că această competiţie a fost mai bine organizată decât cea de anul trecut, semn că începem să creştem de la an la an. Pentru ediţia din acest an, bugetul competiţiei a fost de 20.000 de euro, fiind ajutaţi în acest sens şi de compania Murfatlar. Câştigătoarea din acest an va intra în posesia unui cec în valoare de 20.000 de lei", a spus Barna.

Fondul de premiere alocat pentru ediţia 2009-2010 a Cupei României prevede că finalista competiţiei va primi 10.000 de lei, iar echipele clasate pe locurile 3-4 vor fi recompensate cu câte un cec de 4.000 lei.

Din acest an, Federaţia Română de Hochei a preluat toate cheltuielile de organizare ale Cupei României. La meciurile disputate în această competiţie, al cărei sponsor este "Murfatlar", federaţia închiriază patinoarele pe care se dispută partidele, plăteşte baremurile de arbitraj şi asigură prezenţa unei ambulanţe pe toată durata meciului.

Toate veniturile obţinute din publicitate, drepturi tv şi vânzarea biletelor la meciurile din Cupa României intră în conturile Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici