Cât costă o lecţie de tenis de la Nadal sau Alcaraz

Pentru Netflix Slam, programat pe 3 martie în Las Vegas, sunt planificate lecţii individuale şi de grup, la preţuri deloc rezonabile: 150.000 de dolari pe oră.

309 afișări
Imaginea articolului Cât costă o lecţie de tenis de la Nadal sau Alcaraz

Cât costă o lecţie de tenis de la Nadal sau Alcaraz

Se numeşte Netflix Slam şi, dacă sănătatea le-o va permite, Carlos Alcaraz şi Rafa Nadal vor fi protagonişti, duminică, 3 martie, la Las Vegas. Un eveniment care va fi difuzat pe platforma de streaming şi va fi jucat la Michelob Ultra Arena din Mandalay Bay Resort and Casino.

Ca orice eveniment de acest gen, include un meci amical între cele două vedete spaniole, dar, pe lângă biletul simplu de vizionare a meciului, există pachete super-VIP rezervate oaspeţilor hotelului de lux care va găzdui meciul.

Unii privilegiaţi pot lua lecţii private de tenis cu cele două vedete. Preţurile sunt uriaşe. Vorbim despre 150.000 de dolari, puţin peste 138.000 de euro, pentru o oră de lecţie.

Programul include şi o lecţie de grup cu un preţ mai accesibil: „doar” 50.000 de dolari, circa 45.000 de euro.

Însă lista de preţuri include şi spectacole ale unor aşi mai puţin cunoscuţi, precum americanii Frances Tiafoe şi Taylor Fritz. În acest caz, 25.000 de dolari de persoană (23.000 de euro).

Dacă, în schimb, vrei să te concentrezi pe serviciu, lecţiile vin de la uriaşii John Isner şi Sam Querrey, preţul fiind de 2.000 de dolari de persoană (1.840 de euro), în timp ce o sesiune similară cu Bob Bryan şi Mike Bryan, multipli campioni la dublu, costă 1.000 de dolari de persoană (920 euro).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici