Cât costă o oră de yoga pe plajă şi ce primeşti la schimb

  • Yoga este un sport nerecomandat iubitorilor de adrenalină şi al sporturilor extreme.
  • O clasă de yoga pe plajă te reconectează la pozitivitate şi te detasează de cotidian.
126 afișări
Imaginea articolului Cât costă o oră de yoga pe plajă şi ce primeşti la schimb

Cât costă o oră de yoga pe plajă şi ce primeşti la schimb

Temperaturile ridicate te vor trimite şi pe tine în curând la mare. Te-ai gândit că te poţi relaxa pe plajă fără să stai pe un şezlong întreaga zi la soare?  Yoga pe plajă este soluţia pe care instructorul Mădălina Antonescu ţi-o oferă.

Mădălina Antonescu - instructor de yoga:

”Practica de yoga în natură la malul mării ne aduce o reconectare cu tot ce înseamnă bun şi pozitiv pentru noi, tot ce este esenţial.

Nu ştiu dacă pot spune că n-aş recomanda, însă celor avizi de adrenalină, celor care vor să facă sporturi extreme, pentru că yoga te reconectează cu tot ce este liniştit, nu cu ce este agitat.

Vreau să ţi-o prezint pe Mihaela Şifiringă. Mihaela este contabil şi îşi petrece toată ziua la birou, pentru ea, yoga a fost refugiul de care avea nevoie după o zi obositoare petrecută  printre cifre”

A hotărât să practice yoga şi în aer liber, iar plaja a fost cea mai potrivită idee pentru o oră de curs one-to-one cu instructorul.

Mihaela Şifiringă- cursant yoga

”Este ceva ce vine din interior, te conectezi la suflet şi atunci nu contează cine este în exterior, tu te focusezi pe tine şi pe liniştea ta interioară”.

O oră de yoga one-to-one costă 150 lei, iar dacă vrei să faci yoga într-un grup restrâns, preţul este de 50 lei. Vei plăti mai puţin pe o clasă de reconectare şi realxare dacă îţi faci un abonament ce are patru şedinţe.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici