Cât vor costa biletele la finala Ligii Europa de la Bucureşti

Directorul departamentului de competiţii din cadrul UEFA, Michael Heselschwerdt, a declarat vineri, cu ocazia lansării oficiale a design-ului finalei Ligii Europa, că pentru spectatorii români au fost alocate 20.000 de bilete, acestea urmând să coste între 100 şi 500 de lei.

117 afișări
Imaginea articolului Cât vor costa biletele la finala Ligii Europa de la Bucureşti

Cât vor costa biletele la finala Ligii Europa de la Bucureşti (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit lui Michael Heselschwerdt, biletele vor fi puse în vânzare la 28 noiembrie, ora 12.00, iar procesul de vânzare se va termina la 18 decembrie.

Biletele sunt împărţite în patru categorii, astfel că cel mai ieftin tichet de intrare disponibil va costa 100 de lei, la categoria a patra. La categoria a treia, un tichet va putea fi achiziţionat cu 150 de lei, la categoria a doua, 250 de lei, în timp ce la categoria I acesta va costa 500 de lei.

Tichetele de acces la finală vor fi comercializate exclusiv pe site-ul oficial al FRF, www.frf.ro.

Pentru persoanele din afara României, tichetele vor fi comercializate în perioada 24 februarie-20 martie.

Finala Ligii Europa se va disputa la data de 9 mai, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici